Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Ανοιχτή επιστολή προς την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης, Δήμο Σερβίων Βελβεντού, ΑΝΚΟ, και προς τους Κυρίους Βουλευτές Γιώργο Κασαπίδη, Πάρι Κουκουλόπουλο.


Παίρνοντας αφορμή, από την ημερίδα που έγινε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σερβίων Βελεβντού,για την αξιοποίηση της Λίμνης Πολυφύτου και της Παραλίμνιας Περιοχής , θα ήθελα να εκφράσω το παράπονό μου προς τους εισηγητές , αλλά και στους υπόλοιπους ομιλητές που δεν βρήκαν τίποτε να εισηγηθούν για την Τουριστική Ανάπτυξη της Νεράιδας.
Εκφράζω το παράπονό μου γιατί μέσα στα πολλά μικρά και μεγάλα έργα που εξαγγέλθηκαν, όπως Λιμανάκια, Μαρίνες, Ιχθυόσκαλες, Μεταποιητικές Μονάδες, Ναυταθλητικές Εγκαταστάσεις, οδική σύνδεση λιμνών, μέχρι και ποδηλατοδρόμος από την Γέφυρα μέχρι τα Σέρβια. Για εμάς όμως στην Νεράιδα τίποτε, ΜΗΔΕΝ, ούτε έναν Τουριστικό Οδηγό δεν μπορούμε να εκδώσουμε ή μια μελέτη παρέμβασης σε ολόκληρο το λόφο ή Διαμόρφωση του Πάρκου δίπλα στην Εκκλησία ή διαμόρφωση του χώρου του Μίνι Γκολφ ή φωτισμός από την διασταύρωση μέχρι την Νεράιδα και πολλές άλλες πάρα πολύ μικρές παρεμβάσεις έτσι που η Νεράιδα να γίνει ένα πραγματικό όμορφο τουριστικό χωριό. 
Ξενοφών Βαΐζογλου 
Πρόεδρος Νεράιδας 
Δήμου Σερβίων Βελβεντού